Pizza broodje met Quorn pepperoni

Nieuwe uitdaging!

Ik werd door Green food lab gevraagd om als echte vleeseter de vegetarische producten van Quorn te testen.
Dat vond ik natuurlijk een erg leuke uitdaging, want ik was wel erg benieuwd naar de smaak, omdat de keer dat ik eens een vegetarische vervanger van een ander merk heb geprobeerd het me niet echt bevallen was.
Nou heb ik al eens iets van Quorn geproefd en daar was ik zeer over te spreken.
En ook nu werd ik niet teleurgesteld en was het erg lekker!

Wat heb ik gemaakt met Quorn pepperoni?

Ik wist meteen toen ik in de supermarkt stond dat ik voor de Quorn pepperoni wilde gaan en dacht meteen aan een heerlijke pizza of een pizza pistolet.
Het is uiteindelijk de pizza pistolet geworden erg simpel en toch de smaak beleving van een pizza.
De licht pikante smaak van de pepperoni van Quorn zorgt voor de ultieme pizza beleving.
Je kunt het natuurlijk niet vergelijken met de echte pepperoni maar ik vindt deze voor een vegetarische variant zeker een goede vervanging.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 afbak pistolet of een verse
  • 8 plakjes Quorn pepperoni
  • 1 plak kaas 48+
  • 3 snoeptomaten
  • 10 gram Grana pandano
  • 2 eetlepels tomaten puree
  • 1 eetlepel pizza kruiden

Bereidingswijze

Als je een afbak pistolet gebruikt bak deze dan eerst af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Heb je een verse pistolet dan kun je meteen aan de slag!

Verwarm alvast je grillijzer of panini grill voor.
Snijd de pistolet door midden, en belg de bodem met de plak kaas.
Leg hierop de Quorn pepperoni en verdeel daarover de Grana pandano.
Snijd de snoeptomaatjes in drieën en verdeel over je broodje.
Besmeer de bovenkant van de pistolet met de tomatenpuree en strooi de pizza kruiden erop.

Leg je pizza broodje 10 minuten onder de hete grill!
Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*