Over mij

Hallo allemaal!

Welkom op mijn website Queen N’s Kitchen. Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Nicole en ik ben 29, koken is altijd al een grote passie van mij geweest.
Het bedenken en maken van gerechten en het fotograferen van gerechten is waar ik gelukkig van word.
Zit ik even niet zo lekker in mijn vel dan duik ik de keuken in en meteen voel ik dat ik weer heel de wereld aan kan!
Je kan wel zeggen dat de keuken mijn Happy place is ik geniet ervan om van losse ingrediënten samen iets moois en lekkers te maken.

Als klein meisje was ik al dol op koken en bakken. Ik maakte de meest fantastische creaties van klei en zand en voor moddertaarten draaide ik mijn hand niet om. Ook hielp ik graag mee in de keuken met opa en oma. Met opa mocht ik de pannenkoeken bakken en met oma maakte we altijd samen een berencake, of zoals ik het noemde een “berenkiek”

Toen ik op het VMBO zat en ik 2 hoofdvakken mocht kiezen zat daar natuurlijk koken bij. Ik keek elke week weer uit naar het koken op school en maakte de recepten thuis nogmaals. Deze werden altijd uitvoerig geproefd door het testpanel. Inmiddels heb ik een instagram account waar ik mijn recepten deel en nu een eigen website! Naast recepten van al mijn kookkunsten zal ik soms ook een persoonlijker blogje delen want ik sta natuurlijk niet alleen maar constant in de keuken haha.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn recepten en mijn food foto’s ik werk graag aan mijn site en het bedenken, maken en fotograferen van mijn recepten.
Ik hoop dat deze passie voor koken, bakken en het bedenken van recepten en fotograferen van mij terug te zien is in mijn website.
De recepten die ik maak zijn niet moeilijk en voor en door iedereen te maken dus ga zeker eens aan de slag met 1 van de vele recepten op mijn site.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de recepten, laat dan een bericht achter met jouw gegevens. Ik probeer zo snel mogelijk een berichtje terug te sturen.

Veel lees, kook en bakplezier! 

Groetjes, Nicole