Over mij

Hallo allemaal!

Welkom op mijn website Queen N’s Kitchen. Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Nicole en ben 31 jaar, koken en bakken is altijd al een grote passie van mij geweest.
Het bedenken en maken van gerechten en het fotograferen van gerechten is waar ik gelukkig van word.
Zit ik even niet zo lekker in mijn vel dan duik ik de keuken in en meteen voel ik dat ik weer heel de wereld aan kan!
Je kan wel zeggen dat de keuken mijn Happy place is ik geniet ervan om van losse ingrediënten samen iets moois en lekkers te maken.

Kleine Nicole….

Als klein meisje was ik al dol op koken en bakken. Ik maakte de meest fantastische creaties van klei en zand en voor moddertaarten draaide ik mijn hand niet om. Ook hielp ik graag mee in de keuken met opa en oma. Met opa pannenkoeken bakken en met oma maakte we altijd samen een berencake, of zoals ik het noemde een “berenkik”

Toen ik op het VMBO zat en ik 2 hoofdvakken mocht kiezen zat daar natuurlijk koken bij. Elke week keek ik weer uit naar het koken op school en de recepten thuis nogmaals maken. Deze werden altijd uitvoerig geproefd door het testpanel. Inmiddels heb ik een instagram account waar ik al mijn recepten deel en nu een eigen website! Naast recepten van al mijn kookkunsten zal ik soms ook een persoonlijker blog delen want ik sta natuurlijk niet alleen maar constant in de keuken.
Al vind je me daar natuurlijk wel het meeste.

Genieten van koken en bakken made from scratch!

Wat je vooral veel terug ziet op mijn website is recepten made from scratch ik vind het heerlijk om alles zoveel mogelijk zelf te maken.
Hiermee daag ik mezelf graag uit in de keuken.
Kan er intens van genieten als er van een paar simpele ingrediënten zoals bloem, water, zout en gist een mooi brood ontstaat.
Hier zie je echt mijn passie en plezier in terug.

Op reis in de keuken.

Ook de Ierse keuken staat op mijn website centraal net als de Ieren houd ik van koken met pure en simpele gerechten.
De Ierse keuken is een keuken die wat mij betreft meer gezien, gevoeld en geproefd mag worden want Ierland heeft mijn hart veroverd.
Mijn smaakpapillen gaan ook graag op reis naar andere wereldkeukens, met mijn recepten neem ik jullie ook graag mee op reis!
Want hoe leuk is het om de wereld te ontdekken via geur, kleur en smaak.

Hopelijk worden jullie met mijn passie voor koken en bakken, foodfoto’s en recepten geïnspireerd en daag ik jullie ook uit om eens iets anders te maken.
Ik neem jullie graag mee op een reis vol smaak en geur naar verschillende wereldkeukens want er valt nog zoveel meer te ontdekken!
De recepten die ik maak zijn niet moeilijk en voor en door iedereen te maken dus ga zeker eens aan de slag met 1 van de vele recepten op mijn site.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de recepten, laat dan een bericht achter met jouw gegevens. Ik probeer zo snel mogelijk een berichtje terug te sturen.

Veel lees, kook en bakplezier! 

Groetjes, Nicole