Carpaccio wrap met homemade tortilla’s
Ik bel dol op carpaccio en eet het met enige regelmaat.
Dus toen ik zelf heerlijke tarwebloem tortilla’s had gemaakt.
Maakte ik een snelle en simpele lunch een carpaccio wrap.
Lekker met een laagje truffelmayonaise op de tortilla.
Knapperige sla, carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Homemade en lekker voedzaam!
En bovenal als je de wraps op voorraad hebt snel gemaakt en makkelijk voor een lunch on the go.


Carpaccio wrap
Ingrediënten
- 1 homemade Tortilla
- 1 eetlepel Truffelmayonaise
- 1 paar Blaadjes sla naar keuze of een handje rucola
- 8 dunne Plakjes komkommer gesneden op de mandoline
- 100 gram Carpaccio
- 5 gram Pijnboompitten
- 10 gram Parmezaanse kaas snippers
Instructies
- Leg de wrap neer en smeer de truffelmayonaise erover.
- Leg hierop de sla, plakjes komkommer, carpaccio en bestrooi met Parmezaanse kaas snippers en pijnboompitten.
- Rol de wrap op en klaar is je lunch!