Snijbiet met gnocchi

Vandaag een snelle eenpans maaltijd met snijbiet en gnocchi.
In de wekelijkse groente tas van De Tuin van Best zat deze ronde snijbiet.
Snijbiet ook wel bekend onder de naam warmoes is een bladgroente je kunt zowel het blad als de stengels eten.
Het blad heeft wat weg van spinazie en de stengels hebben de aardse smaak van bieten.
Je kunt snijbiet op verschillende manieren bereiden en is zowel gekookt, gewokt of rauw als salade lekker.

Snelle wok gerecht

Ik heb vandaag gekozen voor een snelle wok maaltijd met snijbiet, gnocchi en worst.
Lekker makkelijk, snel en alles uit 1 pan ideaal voor een drukke doordeweekse avond.

Snijbiet met gnocchi

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Gang dinner, Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 500 gram Snijbiet
  • 2 Voor gegaarde worsten
  • 1 pak Gnocchi
  • Peper en zout

Instructies
 

  • Verhit een scheut olijfolie in de wokpan.
  • Was de snijbiet goed onder de kraan en snijd het blad en de stelen klein.
    Droog de snijbiet goed in een sladroger.
  • Snijd de worst in plakken en doe deze in de wok, bak ze licht goudbruin en doe daarna de gnocchi erbij.
  • Bak de gnocchi ook een beetje bruin nu kan de snijbiet erbij samen met peper en zout naar smaak.
  • Bak de snijbiet nog z'n 7 minuten mee en schep af en toe goed om zodat alles goed gaart.
  • Na 15 minuten is je snelle maaltijd met snijbiet en gnocchi klaar.
  • Eet smakelijk!
https://www.detuinvanbest.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *